dijous, 11 de juny del 2009

Uns tant, i d'altres tant poc..

Des de ja fa uns dies, ja hi ha les parades del mercat futbolístic a la seu de tots clubs de futbol. Les més curioses (sobretot per tots els culers!) són les del Real Madrid.

No tantsols ens desperta la curiositat per saber quins jugadors compraran i quins es vendran, sinó per saber com ho fan. Curiositat per saber d'on treuen tal quatitat de diners en època de crisi i de números vermells. Curiositat per saber d'on treuen els 90 milions d'€ per pagar el Cristiano Ronaldo, curiositat per saber d'on treuen també, els de Kaká.

Mentres uns es gasten centenars de milions per pagar 3 persones, els altres, resem per no quedar-nos sense feina, per poder arribar a final de més, per poder sobreviure. Mentres uns poden anar demanant prèstecs per comprar estrelles del fubol, els altres hem de veure com cada cop que anem a demanar alguna cosa se'ns tanquen les portes, amb l'excusa de "la crisi, no tenim diners".
I això tot just acaba de començar. El preu al quilo va canviant, segons les variables ( d'on prové, si és fresc o no, si és de qualitat...). Primer tants quilos de Kaká, després tants quilos de C.Ronaldo. Ara ve la temporada de Villa o Forlan.

Crec que li hauriem de dir al senyor Florentino que ens expliqui el truc de multiplicar pans per peixos, bueno, en aquest cas res per euros.
I després diuen que els diners no compren les persones...I un rave!


(Tot i la ràbia que em fa aquest tio, he penjat la foto perquè veure-li la cara després de perdre una Champions, no té preu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada